Return to site

Hvorfor utrette.no?

Jeg starter et nytt selskap!

· Etablering,Arbeidsinkludering,Sosent,Utenforskap

Jeg har lenge hatt tre hovedmål i livet.

  1. Være en god familiefar
  2. Utrette noe og gjøre en forskjell
  3. Inspirere andre gjennom det jeg gjør

Jeg har sammen med mange flinke folk bygget opp Medarbeiderne AS hvor vi ansetter folk med rusbakgrunn for å jobbe med flytting, renvasking og kildesorteringstjenester. Selskapet omsatte i 2019 for 9 millioner og betalte over 5,3 millioner i lønn til folk som har slutta med rus.

I høst fant jeg ut Nå som vi har ansatt en svært kompetent person i Kristin Dahle som har tatt over Medarbeiderne har jeg lurt på hva jeg skal finne på. Jeg har også tenkt på hvem jeg har aller mest lyst til å jobbe med.

Erfaringen min forteller meg at både nyetablerte og veletablerte virksomheter kan lykkes med rekruttering hvis de tør å ansette folk med hull i CVen enn å ha folk i tiltak. Dette har jeg lært en del om. Jeg har lyst til å jobbe med å inspirere, lære bort verktøy og spre kunnskap om hvordan dette kan gjøres.

Medarbeiderne har uten erfaring klart å selge og levere en tjeneste som ingen hadde hørt om i en bransje som ikke eksisterte med ansatte som ingen ville ansette.

Når vi klarer det bør Norgesgruppen, NSB og Nortura klare det samme. De har til felles at de har rutiner, HR-avdelinger, ressurser, rammer og alt det som trengs for å lykkes med folk som har vært utenfor arbeidslivet.

Når vi klarer det bør Norgesgruppen, NSB og Nortura klare det samme.

Nå har det dukka opp muligheter for å bidra til nettop det. Jeg har inngått samarbeid med Impact Startup om å jobbe med forretningsutvikling for kommende sosiale entreprenører og jeg har samarbeid med Ferd Sosiale Entreprenører om å bidra til Sosentkonferansen 2020.

Videre er jeg ledig for flere oppdrag som handler om å skape arbeidsplasser for folk som få tror på. Jeg ønsker å utrette noe og gjøre en forskjell. Jeg har derfor i oppretta Utrette.no AS.

Chris Klemmetvold
tlf. 48113293
chris@utrette.no

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK